24 Nisan 2014 Perşembe

Yobazların Kuran dışı anlatımlarına dikkat!


Yobazların Kuran dışı anlatımlarına dikkat!
Kuran'a göre kadın ve erkek eşittir, yobazlar kadına baskı için birçok hadis uydurmuştur.

Hiç kuşku yok ki İslam dinine en büyük darbeyi vuran yobazlardır. Yobazlar yüzyıllardır dinimizi sadece İslam âlemine değil, tüm dünyaya çok yanlış tanıttılar. İslam’ı kadına zulmeden, kadını ezen, kendi dininden olmayanı tehlikeli bir düşman olarak gören, nefret, kin ve öfke dolu insanların dini olarak gösterdiler. Bunda sonra yazılarımda yobazların bu din dışı anlatımlarına yer verecek, bu anlatımların Kuran’la nasıl çeliştiğini sizlere göstereceğim. Böylelikle insanlar dinimizin nasıl sevgi, şefkat ve merhamet dini olduğunu anlayacaklar. Kuran’da barışın, sevginin ve samimiyetin esas olduğunu anlayacaklar.
Yobazlar bugüne kadar kendi çevrelerinde hayatı adeta öldürdüler. Dinimizde her şeyin yasak olduğunu savundular, neşeyi öldürdüler, sanatı öldürdüler, sevgiyi öldürdüler. Bilimi, sanatı, teknolojiyi yasakladılar, her şeyi haram olarak gösterdiler. Tüm dünyada İslamafobinin yayılmasına neden oldular. İslam’da kadın çok üstün tutulurken, onlar kadını ellerinden geldiği kadar ezdiler ve adeta erkeğin kölesi haline getirdiler.
Aslında yobazların en önemli özelliği kendi uydurdukları binlerce hurafeye kendilerinin de inanmaması, insanlara dayattıkları Kuran dışı hükümleri kendilerinin de uygulamamasıdır. Dolayısıyla yobazın samimiyetle, dindarlıkla, ihlasla uzaktan yakında alakası yoktur. Yobazlara en güzel mücadele Allah’a, Kuran’a ve İslam’a sıkı sıkıya sarılmakla mümkündür. Yaşadığımız bu dönemde Mehdiyet yobazların tüm hurafelerini darmadağın edecek, insanlar Kuran’a ve gerçek İslam’a döneceklerdir. Şimdi yobazların Kuran dışı izahlarına ve bunların Kuran’daki hükümlerine bakalım.
1
Yobazların Kuran dışı anlatımlarına dikkat!
23456

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder