16 Nisan 2014 Çarşamba

Ahir zaman alametlerinden hangileri gerçekleşti?


Ahir zaman alametlerinden hangileri gerçekleşti?
Peygamberimizin söylediği hadisler arka arkaya gerçekleşiyor.

Ahir zamanda, kıyametten önce yaşadığımız bu günlerde dünyada üç grup insan var diyebiliriz: Bir grup peygamberimizin hadislerini çok iyi bilip, ahir zaman alametlerinin ard arda gerçekleştiğinin çok iyi farkında olanlar, Mehdiyet çağında olduğumuzun bilincinde olanlar, Hz. Mehdi ve Hz. İsa’nın zuhurunu büyük bir şevk ile bekleyenler. İkinci grup bütün bu alametlerin çıktığını bile bile bunlardan hiç bahsetmeyip halkı uyandırmamaya çalışanlar. Üçüncü grup ise tamamen uykuda olanlar, yemeğini yiyip, dizisini seyredip sonra da yatağına giden, adeta derin hipnozda bir hayat sürdürenler…
Ahir zaman gerçekten de çok müthiş bir dönem. Tüm gerçekler hem çok ortada hem de gözlerden gizlenmiş durumda. Şuuru açık olanlar, imanlı olanlar, olayların gidişatının farkında olanlar uykuda olanları var güçleriyle uyandırmaya çalışıyorlar. Gerçekleri gizlemeye çalışanlar ise “daha kıyamete çok var, Mehdi çıkmayacak” diyerek kendi çıkarlarına, mevkilerine, menfaatlerine zarar getirmemeye çalışıyorlar. Ama Allah’ın vaadi haktır. Kaderde belirlenen olaylar mutlaka arka arkaya gerçekleşecek, peygamberimizin ayette müjdelediği gibi Hz. Mehdi’de çıkacak, tüm dünyada akan kanı durduracak ve İslam’ı son kez tüm dünyaya hakim edecektir.
Allah’ın yardımı ve fetih geldiği zaman,
Ve insanların Allah’ın dinine dalga dalga girdiklerini gördüğünde,
Hemen Rabbini hamd ile tesbih et ve O’ndan mağfiret dile. Çünkü O, tevbeleri çok kabul edendir. (Nasr Suresi, 1-3)
Şimdi dilerseniz ahir zaman alametlerinden hangilerinin gerçekleştiğine ve bunların basına nasıl yansıdığına hep birlikte bakmaya devam edelim:
ahir_zaman-alametleri1
Ahir zaman alametlerinden hangileri gerçekleşti?
ahir_zaman-alametleri2
ahir_zaman-alametleri3
ahir_zaman-alametleri4
ahir_zaman-alametleri5
ahir_zaman-alametleri6
ahir_zaman-alametleri7
ahir_zaman-alametleri8

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder