15 Nisan 2014 Salı

Çekilme oyununa yatan PKK şunları bilsin!


Çekilme oyununa yatan PKK şunları bilsin!
PKK'nın çekilmesi için Öcalan hapisten çıkarılamaz.

Basında sürekli PKK’nın çekilme görüntüleri, PKK’nın çekilme haberleri ve fotoğrafları yayınlanıyor. Şimdi biz Türk milleti olarak tetikteyiz. PKK komünistlerin bir ileri iki geri yöntemini mi izliyor, buna bakıyoruz. Çünkü tam 30 yıldır bu ülkeyi kan gölüne çeviren PKK’nın hiçbir talebi olmadan çekilmesi mümkün değil, ayrıca gidip Kuzey Irak’a konuşlanmaları da hiç hayra alamet değil. Türkiye topraklarında yıllarca savaşan teröristler şimdi de gidip Kuzey Irak’ta toplanıyorlar, yine orada pusuya yatacaklar ve her an saldırmaya hazır olacaklar. Ayrıca Amerika’nın da Kuzey Irak’ta 600.000 kişilik Kürt ordusu hazırladığı biliniyor.
Öncelikle ülkemizi bölüp parçalamak isteyen teröristlere şunu söylemek istiyorum: Ülkemizingüneydoğusunda komünist bir ayaklanmaya asla müsaade etmeyiz ve PKK’ya bir avuç toprak dahi kesinlikle vermeyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün açıkça belirttiği gibi “Komünizm, Türk dünyasının en büyük düşmanıdır. Bu nedenle her görüldüğü yerde ezilmelidir” ilkesine uyar ve komünizmin ülkemize girmesine asla izin vermeyiz.
“Toprak verelim, kurtulalım” diyerek komünistlere yol açmaya çalışanlar da şunu bilsinler: Toprak verilmesi Türkiye’yi huzura erdirmez, tam tersine çok büyük bir felaketin içine sürükler. Türk Milleti olarak bizim, şehit vermede bir sorunumuz yok ve ayrıca bir parça toprak dahi verilmesine iznimiz de yok. Böyle bir ihtimal söz konusu bile değil. Bu yüzden Gezi Parkı kargaşasını çıkarıp “bu ülke bu kadar karışıklığı kaldırmaz, Güneydoğu’yu da bu arada böleriz” diyenler çok büyük hayal kırıklığı yaşarlar, bunu da belirtelim.
Bu Vatan’dan verilecek bir avuç toprak, necip Türk Milletinin bütün haysiyetini, şerefini, onurunu, asaletini, gücünü, varlığını, namusunu yok etmek demektir. Bu yüzden asla gerçekleşmeyecektir. Bizim PKK ile tek bir anlaşmamız var. Bu anlaşmanın temeli, Atatürk’ün şu eşsiz sözleridir:
“Esas, Türk Milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Türk’ün haysiyeti, izzetinefis ve kabiliyeti çok yüksek ve büyüktür. Böyle bir millet esir yaşamaktansa mahvolsun evladır. Binaenaleyh, YA İSTİKLAL, YA ÖLÜM!” Kemal Atatürk
Bölücü terör örgütü PKK ve ülkemizin doğusunda yer edinmeye çalışan komünizmi alttan alta destekleyenler, öncelikle Vatan’ı asla böldürmeyeceğimizi bilsinler. Bilmeleri gereken ikinci önemli nokta ise; ne Türkiye’de ne de dünyada komünizme asla izin vermeyeceğiz. Komünizmle tek etkili mücadele metodu savaşmak değil, ilmi mücadeledir ve mutlaka anti-Darwinist propaganda yapılmalı. Anti-Darwinist, anti-materyalist propoganda PKK’nın korkulu rüyasıdır, çünkü onların kafasındaki komünizm inancını yıkar. Felsefesi darmadağın olan, uğruna hayatını adadığı davasının boş olduğunu gören bir terörist de dağa çıkıp savaşmaz. Bu yüzden devletimiz Güneydoğu’da halkımızın imanını arttıracak, Allah’a olan bağlılıklarını, maneviyatlarını arttıracak eğitim vermelidir. Kuran mucizeleri, iman hakikatleri, evrim teorisinin bilimsel çöküşü insanlara detaylı anlatılmalıdır. Anti komünist propoganda ile komünizm dünyadan silinip gidecektir.
Güneydoğu’da Kürtçe eğitimin serbest olmasının mümkün olmadığını daha önce yazdığım yazımda detaylarıyla belirtmiştim. Bu ülkenin bölünmesi, paramparça olup Güneydoğu’da Komünist bir Kürt Devleti kurulması için tezhaglanan bir oyundur. Türk milletinin resmi dili Türkçe’dir, eğitim dili de Türkçe’dir. Bu topraklarda yıllardır Lazı’ı, Çerkez’i, Kürd’ü hep birlikte kardeşçe yaşıyorlar. Anadolumuzda, Güneydoğu’da yaşanan bu zengin kültür bizim ülkemizin bir güzelliğidir. Milletimizin birbirine kardeşçe ve sevgiyle kenetlenmesi bizi her ne pahasına olursa olsun bölmeye çalışan şer odaklarına verilecek en güzel cevap olacaktır.
Öcalan’ın serbest bırakılması konusuna gelince PKK ve BDP hiç boş yere uğraşmasın. Tabii ki Öcalan hapishanede acı çeksin, işkence görsün demiyorum. Televizyon istedi verildi, hapishanenin bahçesine de çıkıp geziniyor. Bunların dışında Öcalan’ın serbest bırakılması mümkün değildir. Bu memlekette binlerce şehit annesi her gün mezara gidip elinde bir havluyla akşama kadar mezarları silip oraya çiçekler koyuyorlar. Şimdi Abdullah Öcalan’ı bu mezarların arasından yürüyüp geçmesi için mi bırakacağız? Bunu bu ülkede yaşayan 70 milyon insandan bir tekinin bile vicdanı kabul etmez. Öcalan yıllardır estirdiği terörün cezasını çekecek. Her katil gibi o da hakettiği cezayı sonuna kadar çekecek. O zaman cezaevlerinde tüm teröristlerin, katillerin bırakılması gerekir, Öcalan’ın ne farkı var? Onun ne ayrıcalığı var? Öcalan kendisi katil olduğu gibi binlerce teröristi de azmettiren kişidir, dolayısıyla suçu binlerce kez katlanarak artmıştır. Onun şu anda yapacağı en iyi şey tövbe edip Allah’a yönelmek ve O’nun bağışlayıcılığına sığınmaktır.
Sonuç olarak Öcalan’ın ne hapisten çıkması, ne siyasete girmesi, ne de Komünist Kürt Devletinin başına geçmesi imkansızdır. Türkiye’nin Güneydoğusunda bir ucu Irak’ta, bir ucu Suriye’de, bir ucu İran’da gözü dönmüş bir Komünist Devlet asla kurulmayacaktır. Şu anda çekilme oyununa yatan PKK bu gerçekleri bilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder