16 Nisan 2014 Çarşamba

Gezi Parkı olaylarının perde arkasındaki örgüt: Canvas ve Otpor


Gezi Parkı olaylarının perde arkasındaki örgüt: Canvas ve Otpor
Canvas ve Otpor örgütü birçok ülkenin darbesinde arka planda yer alıyor.

Sadece birkaç ağaç kesilmesi ile başlayan ve giderek alevlenen Gezi Parkı olayları gerçekten de halkın ağaç kesilmesine olan isyanı mıydı? Yoksa Türkiye’de yaşanan gezi parkı olaylarının arkasında da Mısır’daki darbelere imza atan ve başarılı olan Canvasve Otpor örgütü mü vardı?
Canvas ve Otpor örgütü dünyanın farklı bölgelerinde temelde yönetimi istikrarsızlaştırma ve darbe ile çökertme amacıyla kurulmuş bir örgüttür. AmaçCFR’nin talepleri doğrultusunda çıkar amaçlarını zedeleyen yönetimleri devirmek ve yönetime istenen kişiyi geçirmektir. Bu örgüt daha çok üçüncü dünya ülkelerinde, gelişmekte olan ülkelerde, Doğu Avrupa’da, Balkanlarda, Afrika’da, Amerika’da faaliyet gösteriyor. Bunların dışında bu örgüt aynı zamanda Sırbistan, Türkiye, İrlanda, İspanya, Karadağ ve Makedonya’da faaliyet halinde. Ama tabii ki CFR’nin talepleri doğrultusunda bu listeye farklı ülkeler de ekleniyor.
Canvas ve Otpor örgütü ile detaylı bilgi için şu programı seyretmenizi rica ediyorum:
Bu programı seyrettiğinizde Canvas ve Otpor Örgütü’nün tıpkı diğer ülkelerde yaptığı gibi Türkiye’de de mevcut yönetimi alaşağı etmek için neler yaptığını açıkça göreceksiniz. Örgüt önce Mısır’da Tahrir meydanında ortaya çıktı ve tüm dünyanın gözü önünde başarıya ulaştı. Örgütün çalışma yönetimi şöyle. Önce hedef ülkeye gidip alt yapıyı inceliyor ve orada gömülü olarak faaliyetlerine başlıyor. Ülkede zemini yokluyor ve fırsatını bulduğunda atağa geçiyor. Amaç ülkeyi istikrarsızlaştırmak ve bundan ekonomik çıkarlar elde etmek. Örgüt halkı da ülkeye demokrasi getirme bahanesiyle kandırıyor. Bu örgüt Gürcitan, Mısır, Lübnan, Maldivler ve Ukrayna’da başarılı oldu. Fakat şu anda bu ülkelerin hiçbirinde demokrasi yok, huzur yok, ama şu anda başta CFR’nin istediği yönetimler var. Önemli olan da bu zaten.
Şimdi “Diktatörü indirin” sloganının diğer ülkelerde de darbe için özel olarak kullanıldığını  anladınız mı? Meydanlarda bağıran aktivistlerin darbe planında aktör olarak kullanıldığını gördünüz mü? İşte bu resmi göremeyen halk her seferinde meydanlara toplanıyor. Örgüt her ülkede farklı sembollerle ama aynı tasarımda ve aynı sponsorla hedefe kilitleniyor. Rejimler yıkılırken CFR dilediği gibi kendi menfaatleri doğrultusunda Ortadoğu’yu şekillendirmeye devam ediyor. Otpor örgütünün ilk denemesi Türkiye’de Odtü’ye yapıldı ama güvenlik güçlerinin refleksi oyunu bozdu. Fakat yılmadılar. Amaç diğer ülkelerde yaptıkları gibi başbakan Tayyip Erdoğan’ı devirmekti. Otpor örgütünün aktivistleri Gezi Parkı eylemi bahanesiyle gençleri facebook ve twitterdan örgütledi. Yabancı televizyonlar sadece yaralananları gösterip provakatörleri mağdur gibi gösterdi ve polis orantısız güç kullanmakla itham edildi. Böylece halkın zihni iyice bulanmış oldu. Otpor örgütü “diren Gezi Parkı” slogonanın twiterda en üst sırada olmasını sağlayarak tüm dünyanın gözünü Türkiye’ye çevirdi. Dünyaya Türkiye’nin bir diktatör tarafından yönetildiği medya aracılığıyla tüm empoze edildi. Otpor’un planına en fazla desteği Amerikan basınının vermesi de oldukça dikkat çekiciydi.
Şimdi Avrupa ve Asya’nın tam ortasında kilit noktada olan Türkiye’nin konumuna baktığımızda Türkiye 170 yıllık boyunduruğunu kırıyor, IMF ile bağlarını koparıyor. Batılı güçler yıllardır Türkiye topraklarını parçalayarak kurmak istedikleri Ermenistan ve Kürdistan’ı bir türlü kuramıyor. PKK tam 30 yıldır Türkiye’nin başına musallat ediliyor ama Türkiye asla taviz vermiyor. Batı dünyası Türkiye’nin Ortadoğu’da giderek güçlenmesini ve bağımlılıktan çıkmasını oldukça tehlikeli buluyor. Bu güçlenmenin tüm Ortadoğu’ya ve Asya’ya hükmedecek bir güce dönüşmesinden korkuyorlar. Bu yüzden de Erdoğan’ı devirip başa batı dünyasının güdümüne girecek bir başbakan getirmeyi hedefliyorlar.
Otpor örgütü diğer ülkelerde başarılı olsa da, darbe ile hükümetleri devirse de Türkiye’de başarılı olamayacak. Çünkü her zaman anlattığım gibi Türkiye Mehdiyet’in bereketini yaşıyor. Türkiye yakın bir gelecekte Türk İslam Birliği’ni kurarak tüm İslam alemini bir araya getirecek, tüm dünyada yaşanan kaosa, savaşlara ve huzursuzluğa son verecektir. Şimdi batı dünyası kurdukları her tuzağın, yaptıkları sinsi planların nasıl olup da her seferinde bozulduğuna şaşırıyor. Oysa kaderin önüne hiç kimse geçemez, Türkiye’nin liderliğinde kurulacak büyük bir İslam Birliği’ni kimse engelleyemez. Olaylar aynı kaderde belirlendiği gibi akıp gidecek, Ortadoğu’daki kaos ve huzursuzluk büyük kurtarıcı Hz. Mehdi çıkana kadar devam edecektir. Tüm dünyanın orduları ve örgütleri bir araya toplansa da Mehdiyeti yenemezler. Mehdiyetin önüne geçemezler. Dolayısıyla kurulan tuzaklar baştan bozulmuştur. Kısa bir süre sonra tüm dünya devletleri Türkiye’yi değil yıkmak ve parçalamak, önlemez yükselişini hayranlıkla izleyecek ve önünde saygıyla eğileceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder