8 Nisan 2014 Salı

Milyonlarca yıllık fosilleri parçaladılar!


Milyonlarca yıllık fosilleri parçaladılar!
Bir grup öğrenci fosil sergisini basıp fosilleri parçaladılar.

Bursa’da düzenlenen bir fosil sergisini taşlı, sopalı öğrenciler bastı! Ortalığı darmadağın edip, kırıp yıkıp, milyonlarca yıllık fosilleri yağmaladılar. Üç görevliyi darp ettiler. Şimdi polis bu öğrencileri tespit etmeye çalışıyor. Buyrun, öğrencilerin nasıl fosillere saldırdıklarını seyredin:
youtube.com/watch?v=Wfv_D4HdmmU
Şimdi öğrencilerin bu yaptıkları saldırgan tavır gayribilimsel tepki değil mi? Yaratılışçılara bilimsel delillerle cevap vermek yerine fosil sergilerini kırıp yıkıyorlar, hatta fosilleri birkaç parçaya ayırıyorlar. Çünkü milyarlarca yıllık fosiller, hiç değişmeyen fosiller yaratılışı ispat ediyor. Fosillerin hiç değişmemesi, günümüzde yaşayan canlılarla birebir aynı olması, canlıların birbirlerine dönüşmediğini ispat ediyor. Milyarlarca yıl önce yaşayan tavşan neyse şu anda yaşayan tavşan aynı, milyarlarca yıl önce yaşayan kuş, köpek,at,ayı, böcek, yılan, panda, aslan neyse şu anda yaşayan canlı örnekleri tamamen aynı. En ufak bir değişikliğe uğramamışlar.
Darwin bu gerçeği teoriyi ortaya atarken biliyordu ve şöyle itiraf ediyordu:
Ama bu teoriye göre sayısız geçişsel biçimler olması gerektiğine göre, onlara yer kabuğuna gömülmüş olarak neden çok sayıda rastlamıyoruz?(Charles Darwin, Türlerin Kökeni, Onur Yayınları, Beşinci Baskı, Ankara 1996, s. 186)
Peki ama geçit bölgelerde, yaşam koşullarının geçiştiği yerlerde, neden birbirine yakın geçişsel çeşitlere rastlamıyoruz?Bu güçlük, uzun süre kafamı karmakarışık etti. (Charles Darwin, Türlerin Kökeni, s. 187)
Türler başka türlerden belli belirsiz aşamalardan geçerek türediyse, neden her yerde sayısız geçişsel biçimlere (ara-geçiş formları) rastlamıyoruz?Bugün gördüğümüz türler yerine doğada neden biçimlerin karmakarışıklığı ile karşılaşmıyoruz? (Charles Darwin, Türlerin Kökeni, s. 185)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder