8 Nisan 2014 Salı

Hz. Mehdi, Hz. İsa, Hz. Hızır, hepsi Tayyip Erdoğan’ın yanında!


Hz. Mehdi, Hz. İsa, Hz. Hızır, hepsi Tayyip Erdoğan’ın yanında!
Başbakan Erdoğan bu ülkenin itibarını yurt dışında arttıran kişidir.

Şimdi üç beş tıfıl öğrenci çıkıp da başbakana karşı tavır aldılar diye Tayyip Erdoğan’a hiçbir şey olmaz. Ahir zamanda, çok önemli bir dönemdeyiz. Hem Hz. Mehdi, hem Hz. İsa, hem de Hz. Hızır Tayyip Erdoğan’ın yanında. Onların manevi desteği çok net bir şekilde hissediliyor. Tayyip Erdoğan yıllardır  son derece cesur, korkusuz ve şahsiyetli tavrını sürdürüyor. Peki neden? Dava adamı da ondan. Allah’tan başka kimseden korkmuyor da ondan. Yiğit ve sözünün eri de ondan. “Yiğidi öldür ama hakkını yeme” demişler.
Bu ülkenin %60’ının oyunu almış bir dava adamı Tayyip Erdoğan. PKK’ya karşı gösterdiği gözü kara tavrı ve cesareti halkta müthiş olumlu etki yaratıyor. İddia edilen terör örgütüne karşı gösterdiği kararlılık yine halkın üzerinde muazzam olumlu etki yapıyor. Tüm dünya ülkelerinde mazlum Müslümanları koruyup kollaması, daima onların yanında olması çok sevilmesine neden oluyor. Gittiği her ülkede müthiş bir coşkuyla ve sevgiyle karşılaşıyor. Bu yüzden Tayyip Erdoğan’a oynanan oyunlar bu ülkede hiç sökmüyor ve pirim yapmıyor. Halk duyduğuna değil, gördüğüne inanıyor, vicdanının sesini dinliyor, icraatlara bakıyor. Türkiye’deki tüm tarikatlar ve Fethullah hoca da dahil olmak üzere Tayyip Erdoğan’ı destekliyor.
Ahir zamanda çok özel bir dönemdeyiz. Dolayısıyla başbakan da kaderde seçilmiş bir insandır, öylesine geçip bu ülkenin başına oturmamıştır. Olaylara zahir gözle bakanlar, hikmetleri kavramayanlar çok sığ bir bakış açısında donup kalırlar. Batında gerçekleşen Hz. Hızır’ın ve Hz. Mehdi’nin yardımını göremezler. Onlar böyle bakmaya devam ededursunlar Tayyip Erdoğan hiç yılmadan yoluna devam edecektir. Halkın sevgisiyle, desteğiyle ve güveniyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder