16 Nisan 2014 Çarşamba

Sen “Gezi’ci”, ben “Gerici” öyle mi?.. Yok öyle yağma!


Sen “Gezi’ci”, ben “Gerici” öyle mi?.. Yok öyle yağma!
Bu millet olayların arka planına bakmayı, sinsi hedefleri görmeyi artık bilmeli.

İşte Türkiye için belirledikleri yeni yumuşak güç planı bu. Toplumu içerden nasıl çökertiriz? Nasıl 75 milyonu uyutup onlar hiç fark etmeden topraklarını böleriz? Bu milleti nasıl bir fitne ile birbirine düşürüp düşman ederiz?
Yıllardır deniyorlar, hala göremiyor musunuz? Önce Ermeni soykırımı diye yeri göğü birbirine kattılar, ardından Kürdistanprojesi geldi. Amaç: Türkiye topraklarında büyük bir Kürdistan ve Ermenistankurmak. Fakat toplum eğilmiyor, topraklarını bırakmıyor, yumuşak güçle olmuyor, askeri güç deneyelim dediler. Ve tam 30 yıldır Mehmetçik Güneydoğu’da direniyor.  
Baktılar ki askeri güç çok pahalıya mal oldu, tekrar yumuşak güç denemeye karar verdiler. Türk halkını nasıl birbirine düşürürüz, “sağcı, solcu nasıl kapıştırırız dediler. Mısır’daki darbe hakkında çıtını çıkarmayan CNN tam 10 gün boyunca Gezi Parkı olaylarını adeta naklen yayınladı. Türkiye’de adeta bir iç savaş yaşandığı tüm dünyaya lanse edildi. Küresel güçlerin ekmeğine yağ sürüldü. Bir kenarda gerici diğer kenarda gezici vardı… Birbirlerini kırıp geçirsinlerdi, zaten planlanan da buydu. Ülkeleri darbeyle bölüp parçalamak, içten çökertmek amacıyla yetiştirilen aktivistler yine ön plandaydı. Hatta The Times gazetesine ilan verip Tayyip Erdoğan’ı yerden yere vuracaklardı! Yoksa Sean Peen’in birçok ülkede ortaya çıkıp demeçler vermesini siz tesadüf mü zannettiniz?
Gerçek şu ki, küresel güçler Türkiye’yi bir türlü bölemediler, parçalara ayıramadılar. Büyük Ortadoğu projesini artık gerçekleştirmeliler, zamanları kalmadı. Bu yüzden de Erdoğan’ı indirme peşindeler. Artık darbeyle mi olur, ihtilal ile mi olur, iç çatışma ile mi olur, neyle olursa…
Bu ülkenin içine birçok fitne sokarız olur biter gözüyle bakıyorlar. Kürt düşmanlığından sonra da sıkı bir Sunni-Alevi düşmanlığı senaryosu hazırlıyorlar. Devletin bu oyunlara karşı uyanık olması lazım. Özellikle federasyon bölünmenin Türk halkına nazikçe yutturulmasıdır. Bu ülke federasyonu kabul ettiği anda parçalara ayrılır. Uyan Türkiye, uyan Türk milleti diyorum! Kaldır kafanı da tam sekiz parçaya bölünüp hiç sesini çıkaramayan Yugoslavya’ya bak! Tam üç parçaya bölünüp sesini çıkaramayan Irak’a bak! Kürdüyle, Lazıyla, Çerkez’iyle, Ermeni’siyle, Sunni’siyle, Alevi’siyle birbirine kenetlen. Şehit kanlarıyla sulanmış bu toprakları her ne pahasına olursa olsun asla böldürme. Yoksa şerefini de haysiyetini de kaybeder, tarih sahnesinden silinirsin, yok olur gidersin…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder