16 Nisan 2014 Çarşamba

Ahir zaman alametlerinden hangileri gerçekleşti-2


Ahir zaman alametlerinden hangileri gerçekleşti-2
Yazımın ilk bölümünde ahir zamanda olduğumuzdan ve peygamberimizin bildirdiği birçok hadisin tıpkı tesbihin taneleri gibi arka arkaya gerçekleştiğinden bahsetmiştim. Peygamberimiz’in haber verdiği olayların hepsinin tahakkuk etmiş olması çok büyük bir mucizedir.
Ahir zaman alametlerinin arka arkaya gerçekleşmesi büyük kurtarıcı Hz. Mehdi’nin veHz. İsa’nın zuhur alametleridir. Yüzyılımızda yaşayan bu tarihi şahısların çıkışını hasretle, ümitle, şevkle bekleyen samimi iman eden kişiler Allah’ın izniyle Hz. İsa’nın ve Hz. Mehdi’nin yardımcılarından, dostlarından, yakınlarından olabilme şerefine erişebileceklerdir. Yeryüzündeki dinsiz akımlara karşı yürütecekleri fikri mücadelelerinde, tüm dünyaya İslam ahlakının yayılmasında, Türk-İslam dünyasının birlik olmasında, Hıristiyan ve Musevi dünyasının Kuran’a ve hak dine tabi olmasında Hz. İsa’nın ve Hz. Mehdi’nin destekçilerinden olabileceklerdir.
Bu mübarek şahısların yardımcılarından olup, tüm dünyanın hasret kaldığı adalet, barış, huzur, mutluluk, bolluk ve berekete kavuşmasına vesile olma şerefine erişmek, tüm insanlık için elbette ki çok büyük bir müjdedir. Allah’ın vadi haktır ve gerçekleşecektir.
Allah’ın yardımıyla. O, dilediğine yardım eder. O, güçlü ve üstün olandır, esirgeyendir. (Bu,) Allah’ın va’didir; Allah, vadinden geri dönmez. Ancak insanların çoğu bilmezler. (Rum Suresi, 5-6)
Şimdi dilerseniz ahir zaman alametlerinden hangilerinin gerçekleştiğine ve bunların basına nasıl yansıdığına hep birlikte bakmaya devam edelim:
ahirzaman-5

Ahir zaman alametlerinden hangileri gerçekleşti
ahirzaman-6
ahirzaman-7

ahirzaman-8

ahirzaman-2

ahirzaman-1

ahirzaman-3
ahirzaman-4

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder