14 Nisan 2014 Pazartesi

Başbakan Tayyip Erdoğan diğer %50’ye de sahip çıksın


Başbakan Tayyip Erdoğan diğer %50’ye de sahip çıksın
Tayyip Erdoğan halkımızı birbirine kenetleyecek konuşmalar yapmalı.

Başbakan Tayyip Erdoğan şu anda Ankara, İstanbul, Samsun ve Erzurum mitinglerinde halka sesleniyor. Tüm halkın gerçekten sevgiye, şefkate ve merhamete çok ihtiyacı var. Bu yüzden başbakanımızın diğer yüzde elliye de sahip çıktığını özellikle vurgulaması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü halk gergin, polis gergin, milletvekilleri gergin. Ülkedeki bu huzursuzluğun biran önce bitmesi gerek. Bunu da yapacak olan kişi başbakan Tayyip Erdoğan.  Ateist olan da bu ülkenin evladı, solcusu da, sağcısı da bu ülkenin evladı. Bu ülkenin bir olmaya, kenetlenmeye, birbirine sahip çıkmaya çok ihtiyacı var.
Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ülkedeki gerginliği durdurmak adına yapacağı çok şey var aslında. Öncelikle Atatürkçü olduğunu sürekli vurgulamalı. Modernliği, kaliteyi istediğini göstermeli. Bağnazlığa ve yobazlığa karşı ciddi adımlar atıp yobazlara hiç güvenmemeli. Bu ülkede sanata, müziğe, resime, heykele sahip çıkması diğer %50’lik kesimin kalbini yumuşatacaktır. Sanata ve bilime çok destek verdiğini mitinglerde sürekli açıklasın. Sanatçıları, ressamları sürekli onore etsin, onlara ödüller versin.  Bu ülkede sanatı daima teşvik edeceklerini söylesin. Sanatçılar, tiyatrocular için çok güzel mekanlar açacaklarını söylesin. Dünyanın dört bir yanından bilim adamlarını çağırsın Türkiye’de ağırlasın, dünyanın ünlü sanatçılarını, ünlü heykeltraşları, ressamları çağırıp ağırlasın.Bütün bunlar halkın kalbine su serpecektir.
Başbakan Tayyip Erdoğan yine yaptığı konuşmalarda Atatürk’ün dindar yönünden bahsetsin. Atatürk’ün bu yönünü kimse anlatmıyor. Halkımız yıllarca yapılan yanlış telkinler nedeniyle Atatürk’ün dindar yönünü bilmiyor. Oysa Atatürk dine, İslam’a, Kuran’a karşı değildi, yobazlığa karşıydı. İşte başbakan Tayyip Erdoğan Atatürk’ün bu yönünü özellikle vurgulamalı. Atatürk’ün peygamberimizle ilgili olan güzel ve övücü sözlerini halkımızla paylaşmalı.
Başbakan Tayyip Erdoğan mitinglerde Avrupa halkını, Amerikan halkını çok sevdiğini açıklasın. Onların modernliğini övsün, sanatını övsün. Türkiye’yi sürekli modern ülkelerin seviyesine çıkarmaya çalışacaklarını açıklasın. Türkiye’nin hiçbir zaman bağnaz zihniyetle yönetilmeyeceğini, daima modern, herkesi kucaklayan, sevgiyle ve şefkatle yönetilen bir ülke olacağını söylesin. Komüniste de, dinsize de, dindara da sahip çıksın.
Devletin Gezi Parkı olaylarından çok ders çıkarması gerek. Bu olayları fırsat bilen provokatörler çok ilginç olaylarla halkı kışkırtmaya kalktılar, hala da bunu yapıyorlar. Benim önerim devlet “gezi parkı yalanları” diye bir site kursun. Bu sitede yalan haberleri sürekli duyursun, medyada çıkan haberlerin yalan olduğunu videolarla, resimlerle ispatlasınlar. Mesela bir polisin kadını döven bir resmi yayınlanıyor, bunun Gezi Parkı’nda olduğu öne sürülüyor. Ama olay aslında kaç sene önce Amerika’da yaşanmış bir olay. Hemen bunu yayınlayıp açıklasınlar. Twitter ve facebook’u bu yönde çok iyi kullansınlar. Böylece provokatörlerin bütün planları anında çürütülsün. Devletimiz bu sitenin adını televizyonlardan alt bantla halkımıza sürekli bildirsin. Böylece  insanlar girip neyin gerçek, neyin yalan olduğunu anlasın.
Devletimiz ultra modern sanat anlayışını ultra modern bilim anlayışını desteklesin, teşvik etsin. Kalite ile ilgili ‘Sanat ve Kalite Bakanlığı’ kurulabilir, Sırf sanatı ve kaliteyi destekleyen bir bakanlık kurulabilir. Estetik üstüne burada yoğun faaliyetler yapabilir. Gerekirse yurt dışından bu konuda uzmanlar getirtilebilir. AK Parti gençliği kalite konusunda özel olarak yetiştirilebilir. Türk tarihine, Türk milliyetçiliğine bağlı, milliyetçi, mukaddesatcı, İttihad-ı İslam’ı savunan, Darwinizm’e karşı materyalizme karşı bir gençlik olarak çok güzel yetiştirilebilir.
Son olarak şunu söylemek istiyorum. Bu ülkede gördüğünüz gibi komünist ayaklanmanın bir provası yapıldı. Devletimiz bu konuda çok uyanık olsun. Bu ülkeyi kimsenin bölemeyeceğini başbakanımız sürekli vurgulasın. Bu topraklarda hiçbir zaman komünist bir Kürt devleti kurulamayacağını söylesin. Başbakanımız buna izin vermeyeceğini söylesin. Özellikle Güneydoğu’da anti Darwinst, anti Materyalist eğitim verilmesine çok önem versin.  Başbakanımızda yaptığı mitingelerde tüm Türk halkını, sağcısını, solcusunu sevgiyle kucakladığını üzerine basa basa söylesin. Sürekli olumlu, halkı yumuşatan konuşmalar yapsın. Tekrar söylüyorum, bu milletin herşeyden çok birlik olmaya, bir bütün olmaya kardeş olmaya çok ihtiyacı var. Herşeyden çok sevgiyle birbirine kenetlenmeye çok ihtiyacı var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder