14 Nisan 2014 Pazartesi

Darwin’in Evrim Teorisi hakkındaki itirafları!


Darwin’in Evrim Teorisi hakkındaki itirafları!
Kısa bir süre sonra dünyada evrim teorisine inanan kimse kalmayacak.

Charles Darwinevrim teorisini 1859 yılında yayınladığı The Origin Of Species By Means Of Natural Selection Or The Preservation Of Favored Races In The Struggle For Life (Türlerin Kökeni, Doğal Seleksiyon veya Yaşam Mücadelesinde Kayırılmış Irkların Korunması Yoluyla) isimli kitabı ile öne sürdü. Darwin “uzun bir argüman” olarak tanımladığı kitabında, canlılığın kökenini evrimsel gelişme ile açıklamaya çalışmıştı. Darwin’in hayali seanryolarla ortaya attığı evrim teorisi 21. yüzyılın en büyük aldatmacası olmuştur. Bugün ülkemizde dahil olmak üzere hala lise ve üniversitede evrim teorisi bilimsel bir teori olarak okutulmaktadır.
Bilim geliştikçe evrim teorisinin açmazları iyice ortaya çıkmaya başladı. Mikrobiyolojinin gelişmesi, hücrenin, DNA’nın ve proteinin kompleks yapısı ve şifreleri çöüldükçe canlılığın tesadüfler zinciri ile oluşamayacağı anlaşılmıştır. Bu gerçek birçok bilim adamı tarafından kabul edilse de yine de diğer bilim adamları kürsülerini kaybetmemek adına hala bu çürük teoriyi savunmaktadır.
Darwin’in kendisi bile bu köhne teoriyi ortaya atarken oldukça şüphe içindeydi. Kitabı yazarken birçok itirafta bulunmuştu. Amerikalı fizikçi Lipson, Darwin’in bu korkuları hakkında şu yorumu yapar:
Türlerin Kökeni’ni ilk okuduğumda Darwin’in genelde sunulan tablonun aksine, kendisinden pek de emin olmadığını fark etmiştim. Örneğin “Teorinin Zorlukları” başlıklı bölüm, çok belirgin bir güvensizlik yansıtmaktadır. Bir fizikçi olarak, gözün nasıl ortaya çıkmış olabileceği yönündeki yorumları karşısında şaşkınlığa düştüm.
Evrim teorisinin sahibinin bile bu teorinin doğruluğu ve kendi bilimsel seviyesi ile ilgili şüphelerinin bulunmasına ve büyük bir açık sözlülükle bunları itiraf etmesine rağmen, günümüz evrimcilerinin hem Darwin’den hem de evrim teorisinden bu kadar emin olmaları gerçekten hayret vericidir. Bilim adamlarıyaratılışı ve Allah’ın gücünü kabul etmemek için bu içi boş teoriye sıkı sıkı sarılmışlardır.
Darwin1
Darwin’in evrim teorisi hakkındaki itirafları!
Darwin4
Darwin’in evrim teorisi hakkındaki itirafları!
Darwin5
Darwin’in evrim teorisi hakkındaki itirafları!
Darwin2
Darwin’in evrim teorisi hakkındaki itirafları!
Darwin3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder