8 Nisan 2014 Salı

Bu millet Kürt kardeşlerimizi hain, eli kanlı PKK örgütüne teslim etmeyecek!


Bu millet Kürt kardeşlerimizi hain, eli kanlı PKK örgütüne teslim etmeyecek!
Kürtler ve Türkler kardeştir ve ebediyen bu topraklarda kardeş olarak yaşayacaklar.

Eli kanlı terör örgütü PKK’nın amacı Kürt kardeşlerimizi bizden koparmak ve Türk topraklarını parçalayarakGüneydoğu’da komünist Kürt Devleti kurmaktır. Yıllardır bunun için dağa çıkıp silahla mücadele ediyorlar. Yüzyıllardır bu topraklarda yaşayan Kürtleri mağdur, hakları elinden alınmış bir millet olarak gösterip bizim milletimizden ısrarla koparmaya çalışıyorlar. AbdullahÖcalan’ı da PKK’yı durduracak tek adam gibi gösteriyorlar. Oysa PKK Komünist Kürt Devletini kurmadan asla silahını bırakmayacaktır, bunu da hepimiz biliyoruz.
Kürt kardeşlerimiz işte şu anda böyle bir ateşin içindeler. PKK bir yandan onlara baskı yapıyor, Kürt gençlerini alıp zorla dağa çıkarıyor. Onların Müslüman kimliklerinden koparıp Marsist, komünisti azılı bir teröriste çeviriyorlar. Kürtler ve Türkler adeta birbirlerine düşman gibi gösteriyorlar.
Sonuç olarak Kürt kardeşlerimiz, hem Türk hem de Müslüman kimlikleriyle zaten doğal olarak bu topluluğun içindedirler. Söz konusu söylemler her zaman olduğu gibi Kürt kardeşlerimizi bizden ayrı göstermeye çalışan hastalıklı zihniyetin ürünüdür. Bu tarz yaklaşımlara asla izin vermemeli, Kürtlerle Türkler arasına nifak sokmaya çalışan art niyetli kimselerin çabaları boşa çıkarılmalıdır.
PKK’nın terör eylemlerini bırakmalarının tek çözümü Türk İslam Birliği’nin kurulmasıdır. Türk İslam Birliği, bütün Kürt kardeşlerimizin de rahat etmeleri, bölücü terör örgütü PKK'nın zulmünden kurtularak huzur ve bolluk içinde yaşamaları için yegane çözümdür. Şu anda bölücü terör örgütünün amacı, bir devlet kurma söylemleriyle göz boyayarak Kürt kardeşlerimizi küçük bir bölgeye hapsetmek, onları her yönden kullanabilmek ve onlara orada her türlü sıkıntı ve zorluğu çektirebilmektir.

Komünist zihniyet, zaten halkına bundan başkasını getirmez ve getirmemiştir de. Türk İslam Birliği, bölücü terör örgütünün Kürt kardeşlerimiz üzerinde oynamak istediği bu çirkin oyunu ortadan kaldıracaktır. Öncelikle Türk İslam Birliği kurulduğunda PKK tehdidi diye bir sorun tarihe karışacaktır. Darwinist diktatörlüğün etkisiyle ve Müslümanların bölünmüşlüğünden faydalanarak kendisini şu anda güçlü gören PKK hareketi, böyle güçlü bir birlik karşısında dehşete kapılacaktır.
Türk İslam Birliği kurulduğunda komünist terör örgütünü caydırma metotlarına, ikna çabalarına, onlara karşı silahlı bir mücadele yapmaya gerek olmayacaktır. Türk İslam Birliği'nin kurulmasının hemen akabinde terör örgütü birkaç saat içinde o bölgeden kendi isteğiyle ayrılıp gidecektir.
Komünist bölücü terör örgütü PKK tehdidi bir anda tarihe karışacaktır. Şu anda PKK, Kürt kardeşlerimizi küçücük bir toprak parçası üzerinde sıkıştırmak istemektedir. Türk İslam Birliği bu oyunu bozacaktır.
Kürt kardeşlerimiz o bölgede baskı ile tutulma ve sıkışık bir parça toprak üzerinde yaşama zorunluluğundan kurtulup dünyaya açılacaktır. Tahmin edilebileceği gibi Türk İslam Birliği kurulduğunda sınırlar yalnızca sembolik olarak varlığını sürdürecektir. Türk İslam Birliği çatısı altında birleşmiş ülkeler arasında seyahat vize veya pasaportla değil, yalnızca kimlikle gerçekleşecektir. Devletler ve politik idareler olduğu gibi kalacak, fakat sınırlar sevgiye ve dostluğa açılan kapılar olacaktır.Bunun ilk adımları şu anda atılmış durumdadır. Ülkemiz ile pek çok ülke arasında vizeler kaldırılmıştır. Çeşitli ülkelerle pasaport uygulamaları dahi kaldırılmaya başlanmıştır. Bunlar Türk İslam Birliği'ne doğru güzel bir gidişatın habercileridir.
Türk İslam Birliği'nin sınırları bütün dünyayı kapsayacağı için Kürt kardeşlerimiz bu Birliğin içinde dilerlerse Doğu'da kendi toprakları üzerinde yaşamaya devam edecek, isterlerse de diledikleri ülkeye açılabilecek, tehditlerden çekinmeden yolculuk yapabileceklerdir. Ayrıca Kürt kardeşlerimiz, bölücü PKK terör örgütünün sistematik olarak empoze etmeye çalıştığı ikinci sınıf vatandaş iftirasından da kurtulmuş olacaklardır.
Kürt kardeşlerimiz, son derece üstün meziyetlere sahip, yüksek seciyeli, İslam ahlakıyla ahlaklanmış değerli insanlardır. Türk İslam Birliği kurulduğunda, hakları daima korunacak, asla ve asla mağdur olacakları bir durumla karşı karşıya kalmayacaklardır.
Zaten Türk İslam Birliği'nin getireceği zenginlik, güvenlik ve refah ortamı içinde yaşarken, bir yandan da İslam dininin getirdiği güzelliği herkesin yaşamasından kaynaklanan bir sevgi, saygı ve hürmet göreceklerdir.

Hayatları boyunca bir daha asla komünist tehditlerin baskısı ile karşı karşıya gelmeyecek, asla ezilmeyeceklerdir. Türk İslam Birliği, Kürt kardeşlerimizin hak ettiği hayatı en mükemmel şekilde yaşayacakları, en mutlu olacakları ortamı sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder