15 Nisan 2014 Salı

Çözüm: Türk İslam Birliği


Çözüm: Türk İslam Birliği
Yıllardır tüm dünyada acımasızca dökülen Müslüman kanı ancak Türk İslam Birliği ile durur.

Dünya kan gölüne dönmüşken,Mısır’da yaşanan darbe sevimli gösterilmeye çalışırken,Suriye’de devlet kendi vatandaşına saldırırken, kısaca Müslüman âlemi korku içinde yaşayıp her gün kan kaybederken ortada tek bir çözüm var. O da Müslüman âleminin birlik olmasıdır.Türkiye, Afganistan, Irak, İran, Suriye, Filistin, İran, Lübnan, Mısır, Doğu Türkistan, Suudi Arabistan ve diğer tüm Müslüman ülkeler tek bir liderin etrafında, tek bir bayrağın altında birleşmedikleri sürece oluk oluk akan bu kan durmayacak. Zavallı kadınlar ve çocuklar yurtlarından sürülecek, kadınlara tecavüz edilecek, halk sabaha karşı üzerine yağan bombalarla uyanacak. Mısır’da yaşanan zulmü İran seyretmemeli, Afganistan’da yaşanan zulmü Suudi Arabistan sessizce seyretmemeli. Çünkü Deccal’in fitnesi bir ülkeden diğerine yayılıyor ve ateş mutlaka sesini çıkarmayan ülkelere de uğruyor.
Bugün Müslüman ülkelerde yaşanan büyük zulüm karşısında çocukların ne kadar çaresiz olduğunu gösteren resimleri sizlerle paylaşıyorum. Birlik olmak zor değil, Müslümanların güçlerini birleştirmesi ve tek bir vücut olmaları zor değil. Türk İslam Birliği ile bu zulüm son bulabilir. Müslümanlar birlik olduğunda hiçbir ülke kendi çıkarları uğruna kalkıp da bir Müslüman ülkeyi işgal edemez, orada istediği gibi kan dökemez.
Avrupalılar Avrupa Birliği çatısında toplanıyorsa Müslümanlar da Türk İslam Birliği çatısında toplanmalı ve dünyanın dört bir yanında yaşanan Deccal’in fitnesine bir an önce son vermeli.
Bir çocuk daha ölmeden, bir kadın daha şiddete maruz kalmadan, zavallı insanlar göz göre göre şehit olmadan…
Size ne oluyor ki, Allah yolunda ve: “Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu ülkeden çıkar, bize Katından bir veli (koruyucu sahib) gönder, bize Katından bir yardım eden yolla” diyen erkekler, kadınlar ve çocuklardan zayıf bırakılmışlar adına savaşmıyorsunuz? (Nisa Suresi, 75)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder