8 Nisan 2014 Salı

Evrimciler evrimi kabul ettirmek adına hangi yöntemleri kullanırlar? 1


Evrimciler evrimi kabul ettirmek adına hangi yöntemleri kullanırlar? 1
Bugün blog yazarlarıyla paylaşmak amacıyla yeni bir yazı dizisine başlamaya karar verdim.  Yıllardır evrimciler türlü propoganda yöntemleri deneyerek halka hep evrim teorisini gerçekmiş gibi gösterdiler. Bu kimi zaman basında gerçek olmayan, tamamen hayale dayalı sahte delilleri adeta olay çıkararak sunmak oldu. Kimi zaman hayali çizimler, ilkel maymunsu insan çizimleri, hatta bunların aileleri ve ilkel yaşamları halka sanki gerçekmiş gibi anlatıldı. Kimi zaman evrimcilerin hayali evrim mekanizmalarını bozacak fosiller müzelerde arka odalara kapatıldı. Daha böyle çoktan çökmüş olan evrim teorisini kurtarma adına yapılan çok fazla eylem var. Şimdi dilerseniz evrimcilerin nasıl yöntemler izleyerek teoriyi ayakta tutmaya çalıştıklarına bakalım ve bugün izledikleri ilk yöntemle başlayalım:
Evrimciler “Kayıp Halka Bulundu!” iddiasını belirli aralıklarla basın yoluyla gündeme getirirler
Darwinist propagandanın temelinde, hayali iddiaların sürekli tekrarı vardır. Nazilerin propaganda bakanı Joseph Goebbels'in yöntemi, Darwinizm'in yaygınlaştırılması amacıyla çok kapsamlı bir şekilde kullanılmıştır. Hayali iddia sürekli ve belli tekrarlarla söylendikçe, bilim adamları, dünyaca tanınmış dergiler ve gazeteler bu iddialara ortak çıktıkça bir kısım bilgisiz insanlar buna inanmaya başlamıştır. İşte Darwinizm'in üreyip genişlediği ortam böyle bir ortamdır. .
İşte bu propaganda yöntemi nedeniyle insanlar yıllardır aynı hikayeyi duyarlar: "Kayıp halka bulundu", "eksik halkaya ulaşıldı", "halka tamamlandı!"...Evrimin yıllardır bir türlü bulunamayan bu hayali kayıp halkası ile ilgili başlıklar artık bütün dünya için oldukça tanıdıktır. Çünkü Darwinistler, uyuşturucu etki yapan bu ilacı insanlara belli dozlarda sürekli olarak verirler. Tekrarın amacı budur. Tekrarın amacı, Darwinist büyüyü insanlar üzerinde etkili kılabilmektir.
Darwinizm'in geçersizliği gösterildiğinde, kayıp halka diye bir şey olmadığı insanlara duyurulduğunda ise, Darwinist çevrede bir panik havası başlar. İşte o zaman, basın yoluyla yapılan bu tekrar politikasının dozu artırılır. Böyle bir durumda Darwinistler, ya sansasyonel bir iddia ile ortaya çıkar ya da hayali kayıp halka haberlerini yoğunlaştırırlar. İlacın dozu bir anda artırılır. Büyünün etkisinin ortadan kalkmaması için hayali ne iddia varsa gündeme getirilir. Soyu tükenmiş canlı fosillerini bu hayali propaganda için kullanırlar. Evrimci bilimadamları devreye girer, TV programları, Darwinist dergiler, belgeseller yoluyla bu haberler elden geldiğince desteklenir.
Örneğin Ida, bu paniğin etkisiyle ortaya atılmış son derece şaşırtıcı hayali bir iddiadır.Bir lemur fosilinin alınıp pervasızca insanın atası olarak bütün dünyaya ilan edilebilmesi gerçekten şok edici bir olaydır. Bu fosilin, böyle bir propaganda ile dünyanın sekizinci harikası gibi hayali sloganlarla insanlığa tanıtılması ve hakkında yapılan kapsamlı yaygara Darwinistlerin yaşadıkları sıkıntının ve çaresizliğin ilanı olmuştur. Pek çok evrimci, söz konusu yaygaradan ne kadar utandıklarını açıkça dile getirmek zorunda kalmış ve bu gerçek dışı propagandanın hemen ardından Ida'nın yalnızca bir lemur olduğu açıklanıp, özür dilenerek iddialar geri alınmıştır.
Ida tek örnek değildir. Evrimin yıkılışının dehşetli etkisi nedeniyle bu tür sansasyonlar son dönemlerde yoğun hale gelmiştir. Ida'nın ardından Ardi de aynı çaresizliğin sonucunda üretilmiş ve bir maymun fosili insanın atası ilan edilmiştir. Fakat sansasyon uzun sürmemiş, onun da yalnızca birmaymun olduğu açıklanarak iddialar geriçekilmiştir.
Söylediğim gibi evrimciler tarafından bu hayali iddialar sürekli geri alınır, bundan sonra da alınacaktır. Çünkü hayali "kayıp halka bulundu" haberlerinin tümü gerçek dışıdır. Şu ana kadar 300 milyondan fazla fosil çıkarılmıştır, bunlardan tek bir tanesi bile ara fosil değildir. Şu ana kadar yapılan çağrılara, davetlere rağmen, tek bir evrimci, tek bir tane bile ara fosil getirememiştir. Darwinizm'in dayandığı bu yoğun propaganda yöntemi deşifre edildikçe, Darwinistler asıl çöküşü yaşamaktadırlar. Hayali iddiaları bir bir ortaya çıkmakta, hatta evrimcilerin kendileri çıkıp bu iddiaların gerçek olmadığını itiraf etmek zorunda kalmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder