8 Nisan 2014 Salı

Osman Gökçek’in Beyaz TV’sinde seksi danslar, öpüşmeler, dekolte kıyafetler yok mu!


Osman Gökçek’in Beyaz TV’sinde seksi danslar, öpüşmeler, dekolte kıyafetler yok mu!
Osman Gökçek kendi kanalı Beyaz Tv'de yayınlanan programları görmüyor mu, biz sürekli seyrediyoruz da.

Bildiğiniz gibiBeyaz TV’nin sahibi Melih Gökçek’in oğluOsman Gökçek. Osman Gökçek geçtiğimiz günlerde imam hatipli sunucuLatif Şimşek’in sunduğu veRasim Ozan Kütahyalı’nın konuk olarak katıldığı bir programa telefonla bağlandı. Bu sırada İmam Hatipli sunucumuz Latif Şimşek bir kanalda hem dinden bahsedip hem dans edilemeyeceğini anlatıyor, dans edilen kanalları da eleştiriyordu. Rasim Ozan Kütahyalı’da bir kenardan sürekli “beyaz TV’de öyle görüntüler yok, Beyaz TV’de öyle görüntüler yok!” diye bağırıp duruyordu. Latif Şimşek’de bir yandan bizim kanalımızda seksi görüntüler yok, seksi danslar yok” diyerek konuşmaya katılıyordu. İşte tam bu sırada kanalı sahibi Osman Gökçek yayına bağlanarak diyanete uyulması gerektiğini ve böyle dansların uygun olmadığını söyledi (diğer kanalı kastederek) Bizde burada izleyiciler olarak şaşırıp kaldık. Bizler acaba yıllardır Beyaz TV’yi izlemiyor muyuz? Yoksa biz mi yanlış görüyoruz?
Osman Gökçek’in, Latif Şimşek’in ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın Beyaz TV’de olmadığını
Şimdi bunlar seksi danslar değil mi? Burada yapılan Gam Gam dansı daha mı farklı Latif Şimşek, yoksa Beyaz TV’deki daha mı seksi? Beyaz TV’deki dekolte kıyafetlere, öpüşmeli, sevişmeli filmlere ne demeli? Beyaz TV’de Melih Gökçek ile Seda Sayan’ın karşılıklı aşk şarkıları söylemelerine ne demeli? Şimdi bu görüntüler yok mu Beyaz TV’de? Yoksa biz her gün hayal mi görüyoruz?
Benim burada şaşırdığım konu şu: bu insanlar çıkıp diğerine “sen dini anlatıyorsun, o zaman kanalında dans yayınlayamazsın” demeleri, bunun günah olduğunu, haram olduğunu savunmaları. Bunu derken de kendileri en seksi dansları, seksi şovları yayınlamaları. Her sabah Seda Sayan’ın programında kadınlar erkeklerle karşılıklı göbekler atmıyorlar mı? Şimdi bu diyanete uyuyor mu Osman Gökçek Bey? Yoksa televizyon kanalı kurup iş ticarete dökülünce her şey değişiyor mu? Önce herkes kendi yaptığına baksın derim ben. Dinimizi de kimse yozlaştırmaya kalkmasın. Eğer imam hatipli sunucumuz Latif Şimşek dans edilen bir kanalı eleştiriyorsa kendisi gidip de en seksi dansların yapıldığı Beyaz TV’de çalışmasın o zaman. Bu fikirler Türkiye’yi geriye, bağnazlığa, tutuculuğa sürüklüyor. Bir kanalda din de anlatılır, dans da edilir, Allah’da anılır, tebliğ de yapılır. “Hayır efendim yapılamaz” deyip de lütfen dinimizi insanlara çok yanlış tanıtmayın. Başkalarını eleştirip eleştirip kendi yaptıklarınızı da kapatmaya kalkışmayın. Türkiye’de artık bağnaz zihniyete, gericiliğe, yobaz düşünceye yer yok. Aydın insanlar, özgür düşünce, Kuran ahlakı, samimiyet ve gerçek din var. Samimiyetsizce başkalarını eleştirip sonra da kendisi yapanlara “ele verir öğüdü kendi keser söğüdü!” diyenler ise bayağı çok var!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder