10 Nisan 2014 Perşembe

Hz. Mehdi talebelerinin birbirlerinden başka dostu olmayacak


Hz. Mehdi talebelerinin birbirlerinden başka dostu olmayacak
Hz. Mehdi'nin talebeleri Hz. Mehdi'ye derin bir sevgiyle, Allah aşkıyla bağlanacaklar.

Ahir zamandayız, Hz. Mehditalebeleriyle birlikte faaliyette ve zuhuru çok yakın. Oldukça çetin bir dönem. İnkarcıların, Deccal taraftarlarının yoğun baskısı altında Hz. Mehdi faaliyetlerini sürdürüyor. Dünyadaki tüm olaylar Hz. Mehdi ile bağlantılı olarak gerçekleşiyor, bunu daha öncede yazılarımda bildirmiştim. Hz. Mehdi’nin çevresinde ona inanan ve ona güvenen 313 talebesi olacak. Bu talebeler ihlaslarıyla, Allah’a ve Hz. Mehdi’ye olan bağlıklarıyla, dünyayı terk edip Allah rızası için yaşamalarıyla ön plana çıkacaklar. Allah yolunda hizmet ederken toplum tarafından yalnız bırakılıp dışlanacaklar.
Bir hadiste Hazreti Mehdi’nin talebelerinin birbirlerinden başka dostlarının olmayacağı, öyle ki kaybolsalar dahi aranmayacakları haber verilmektedir. Ki bu da onlardan bazılarının içinde bulundukları toplumun, ailelerinin, akrabalarının kendilerine olan olumsuz yaklaşımına işaret etmektedir: 
Buyurdu ki: "Onları yeryüzünün kenarlarında ara. Onların yaşantıları sadedir, evleri sırtlarındadır, eğer hazır olsalar tanınmazlar, eğer KAYBOLSALAR ARANMAZLAR, HASTA OLSALAR KİMSE ONLARIN ZİYARETİNE GELMEZ, eğer evlenmek isteseler kimse onlara gelmez. Eğer ÖLSELER CENAZELERİNE KİMSE KATILMAZ. Onlar mallarını aralarında eşit olarak paylaşırlar ve birbirlerini kabirlerinde ziyaret ederler, ayrı şehirlerde olsalar dahi istekleri hep aynıdır."(Gaybetul Numani, sf 23)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder