14 Nisan 2014 Pazartesi

Kürdistan, Çerkezistan, Laziztan istemiyoruz!


Kürdistan, Çerkezistan, Laziztan istemiyoruz!
Türkiye Kürt açılımını tartışırken, CNN kanalı Türk topraklarında yer alan Kürdistan haritası yayınlıyor.

Türk milleti bir bütün, hem de ayrılmaz bir bütün. Bu milleti Laz,KürtÇerkez, Azeri, diye ayıramayacaklar. Şii, Sunni, Alevi diye de ayıramayacaklar. Türkiye’yi bölüp parçalama ve yutma adına yapılan bütün planlar ters tepecek ve bu millet hiçbir şekilde tuzağa düşmeyecek. Türkiye’yi parçalama adına çok büyük oyunlar oynanıyor ve Türk milletinin içine nifak sokulmaya çalışılıyor. Şimdilik amaç Kürtleri ayırmak ve bu topraklarda Komünist Kürt devleti kurmak ve bunun sonrası da gelecek. Bu yüzden Türkiye’deki toplulukları etnik olarak bölmeye ve aralarına Kürt milliyetçiliği gibi farklı milliyetçilik anlayışları sokmaya çalışıyorlar. Amaç Kürt olan Türk’üm demesin, Laz olan ya da Çerkez olan da “ben Türk’üm” demesin!
Gidin Fransa’ya, adam “ben Fransız’ım” diyor, gidin Amerika’ya, kaç çeşit millet var. Adam “ben Amerika’lıyım” diyor. Kendilerine gelince böyle bir ayrıştırma yapmıyorlar. Ama Türkiye’ye gelince Kürtler adına ayaklanıyorlar. Hele bir Kürt Devletini kursunlar (tabii bu gerçekleşmeyecek bir hayal) daha sonra sıra diğerlerine de gelecek. Bunun ardından da bir Alevi-Sunni ayaklanması başlatacaklar.
Atatürk’ün yaptığı neydi? Kurtuluş Savaşı’nda bu milleti imanla, millet bilinciyle, Türklük bilinciyle birbirine bağlamaktı. Bugünde Türk milletinin yapması gereken milli şuurla uyanmaktır ve birbirine sıkı sıkıya kenetlenmektir. Sağcısı, solcusu, dindarı, ateisti, bu partili, şu partili, başı kapalı, başı açık, Sunni, Alevi, Laz, Çerkez hepimiz birleşelim, tek yumruk olalım. Batı dünyasına bu ülkeyi asla ama asla bölemeyeceklerini gösterelim. Laz, Türk, Çerkez herkes sorulduğunda “ben Türk’üm” diye cevap versin. Atatürk’ün söylediği ve kalplere yerleştirdiği “Ne Mutlu Türküm” diyene sözü memleketimizin her yerinde yankılansın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder