14 Nisan 2014 Pazartesi

Şeyh Ahmet Yasin: Mehdi geldi inşaAllah, arayacaksınız, oturmakla olmaz...


Şeyh Ahmet Yasin: Mehdi geldi inşaAllah, arayacaksınız, oturmakla olmaz...
Şeyh Ahmet Yasin çok güvenilir ve mübarek bir insan.

Şeyh Nazım Kıbrısi’nin vekili Şeyh Ahmet Yasin efendi yaptığı sohbetlerde Hz. Mehdi’nin geldiğini müjdeliyor ve bu gerçeği saklayan hocaların çok yanlış yolda olduğunu anlatıyor. Artık ahir zamandayız, Hz. Mehdi’nin zuhuru çok yakın. Şeyh Ahmet Yasin’de sohbetlerinde her Müslüman’ın Hz. Mehdi’yi aramakla yükümlü olduğunu anlatıyor, gelişini müjdelememiz gerektiğini söylüyor.
Hadislerde yobazların Hz. Mehdi’ye karşı olacakları bildiriliyor. Bu yüzden her Müslümanpeygamberimizin söylediği gibi yobaz zihniyete karşı uyanık olmalı, Hz. Mehdi çıkınca hemen ona biat etmelidir. Şeyh Ahmey Yasin ahir zamanda Hz. Mehdi’yi müjdeleyen nadir alemlerden biri. Müslümanları cesaretle ve samimiyetle Hz. Mehdi’yi aramaya davet ediyor.  
O (HZ. MEHDİ (A.S.)) YEŞİL GÖZLÜ (EKHALU'L AYNEYNİ), HİLAL KAŞLI, KALKIK BURUNLU, SIK SAKALLI, SAĞ YANAĞINA DOĞRU SAKALSIZ BİR GENÇTİR.
HZ MEHDİ (AS)) ORTA BOYLU, ESMER, MECZUM (CEZM EDİLMİŞ YANİ YANLARINA NAZARAN DAHA UZUN AMA DÜZELTİLMİŞ SAKAL ŞEKLİNE SAHİP), KEVSEC (SAKALI YANLARDA AZ)... BİR ADAM Kİ, ONA ŞUAYB BİN SALİH DENİLİR. ...
HİÇBİR ŞEY SENİ ONA BİAT ETMEKTEN (ONUN TALEBESİ OLMAKTAN, ONA TABİ OLMAKTAN) ALIKOYMASIN, seni engelleyenler her zaman fitneye sığınanlardır. Eğer konuşurlarsa şerr konuşurlar, eğer susarlarsa fasit ve fasıktırlar.”
Dedi ki: Ey Emirülmüminin! Bu Hz. Mehdi kimdendir? Buyurdu ki: Benî Haşim’dendir, Arapların yüce dağının zirvesinden. O öyle bir denizdir ki ona giren kaybolur. Kendisine sığınanlar için amandır, halk kinle dolduğunda onları pâk (temiz) kılan mâdendir, ölüm nazil olduğunuda korkmaz, ölüm ona vardığında sarsılmaz, mücadele meydanından asla geri çekilmez. TECRÜBELİDİR, GALİPTİR, MUZAFFERDİR, ARSLANDIR, SAĞLAMDIR, KAVMİNİN DİREĞİDİR, CESURDUR, Allah’ın ilim kılıcıdır, liderdir, herkesi etrafında toplar, yücelik ve şerefin kaynağı olan evde büyümüştür, onun yüceliği en asil yücelikten kaynaklanır.
Kaim (Hz. Mehdi (a.s.)) kıyam ettiği zaman ... ZULÜM VE ADALETSİZLİK ONUN DÖNEMİNDE YOK OLACAK. CADDELER, YOLLAR ONUN SAYESİNDE GÜVEN VE HUZUR İÇİNDE OLACAK. Yeryüzü kendi bereketini dışarı verecek. HAK SAHİBİ KENDİ HAKKINA KAVUŞACAK. HALK İÇERİSİNDE AYNEN DAVUD (A.S) VE PEYGAMBER (S.A.V) GİBİ HÜKÜM VERECEK. İşte bu dönemde yeryüzü kendi hazinelerini aşikâr edecek, bereketlerini ortaya çıkaracak ve İNFAK, SADAKA VE MADDÎ YARDIMA MÜSTEHAK BİRİ BULUNMAYACAKTIR. ÇÜNKÜ BÜTÜN MÜMİNLER ZENGİN VE İHTİYAÇSIZ OLACAKTIR." 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder