2 Eylül 2013 Pazartesi

İdris Naim Şahin, PKK’ya göz açtırmıyor MaşaAllah!

İdris Naim Şahin, PKK’ya göz açtırmıyor MaşaAllah!
İdris Naim Şahin daha çok uzun süre görevde kalmalı, Türkiye doğru söyleyenlerin dışlanmadığı bir ülke olmalı.

Bakın bakanımız İdris Naim ŞahinPKK ile ilgili neler söylüyor:https://www.youtube.com/watch?v=jG4zJp9MqOM&feature=related   İdris Naim Şahin’e tüm vatandaşlardan tebrik yağıyor ve herkes kendisini destekliyor. Bakın basında birçok kişinin tepkisini çeken ama halkın sevgisini kazanan İdris Naim Şahin ile ilgili nasıl destek yazıları yazılıyor:
İdris Naim Şahin neden medyanın hedefi haline getirildi? Medya İDRİS NAİM ŞAHİN'den ne istiyor? Bildiğiniz gibi İçişleri bakanımız İdris Naim Şahin, özellikle PKK ve BDP ile ilgili açıklamalarından sonra, medyanın birçok kalemi tarafından açık hedef haline getirildi. Oysa ki sayın bakan, PKK'nın nasıl bir ideolojik yapısı olduğunu açık açık dile getirmiş, halkımızın tüm gerçekleri görmesini sağlamıştı. Eski tüfek bazı solcu gazete yazarları da, sayın bakanın, Komünizm gibi sapkın ideolojilere eleştiri getirmesini hazmedememişlerdi. Çünkü yazarlarımızın birçoğu aslında marksist-komünist ideolojiyi benimseyen kimselerdi ve bu sapkın ideolojilerin açık açık, alenen eleştirilmesi onları çok rahatsız ediyordu.

Neydi İdris Naim Şahin'in PKK, BDP ve Terör ile ilgili açıklamaları:
"Bir profesör tutuklanır mı? Bir kadın tutuklanır mı?' Ben cevap veriyorum; kadın olduğu için tutuklanmıyor, profesör olduğu için tutuklanmıyor. 'Dersimiz siyaset, konumuz ayaklanma' eğitimini yapıyorsa birisi, yapmaya devam ediyorsa, Büşra Ersanlı profesör hanımefendinin 80 öncesi gençlik yıllarına bir yolculuk yapmanızı tavsiye ederim. Hangi suçtan, hangi komünizan faaliyetten mahkum olduğunu, cezaevinde yattığını, akrabalarının kim olduğunu, eniştesinin bu ülkede bir başka faaliyetten tutuklu olduğunu, bir başka sevdanın yolcusu olduğunu araştırırsanız görürsünüz. İsim vermek istemiyorum. Bu yapı Türkiye'de gerçekten önemli ve ciddi bir yapıdır. Bu yapı bir kandırmaca, bir zorba yapıdır, bir zulüm yapısıdır. Daha önce bu bölgede feodal bir yapı vardı; ağalar vardı, şeyhler vardı. Onların yerini, onların rolünü bir başka feodal yapı kaptı, komünizan bir feodal yapı kaptı. Bir esaret zinciri, bir de saadet zinciri var orada."
''Benim Kürt kardeşim merttir, yiğittir, şereflidir, onurludur. Dinine müslimdir. Hatta dininin kıyafetine bile düşkündür. Yerine göre sarığını bile dini anlayışından dolayı çıkarmayı bir sıkıntı kabul eder. Hâlbuki dinsizliğin, namussuzluğun, ahlaksızlığın adresi bir teşkilat, benim Kürt kardeşimi sahte cuma namazlarıyla, sahte iftar sofralarıyla, sahte imamlarıyla ve sahte siyasetçileriyle kandırmaya çalışıyor. Dinsizliğin, inançsızlığın şerefsizliğin, ahlaksızlığın, her türlü melanetin adresi o terör örgütüdür. Bunu ben söylemiyorum. Ben söylüyordum, artık onlardan gelen itirafçılar da bunu söylüyor. '2.5 sene de 3 defa banyo yaptırdılar. O derede, soğuk suda ve deterjanla. Domuz eti getirdiler yemek istemedim. Yemeyenleri dövüyorlar. Aralarında her türlü gayri insani, gayri ahlaki cinsel ilişkiler alabildiğine var. Ne aile hayatı ne de insan şerefi var' diyor. Özellikle kandırıp, korkutarak götürdükleri benim Kürt ailelerimin kızlarını kirleterek kullanıyorlar ve sonra da beline bağladıkları bombalarla şehirlere gönderiyorlar. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü Bingöl'ün Genç ilçesinde canlı bomba terörist bir kadın ve ona mani olmak isteyen Hatice Belgin... O da kadın. İkisi de Kürt. Eğer Kürt'lük bir meseleyse. İnsanları etnik unsurlarına göre değil insan olarak kabul ediyoruz. 75 milyonu bir ve beraber kabul ediyoruz. Ama onlar öldürüyorlar, korkutuyorlar, kandırıyorlar kaçırıyorlar.''

Ülkemizdeki tüm vatanseverler, İçişleri Bakanımız İDRİS NAİM ŞAHİN'in yaptığı bu açıklamalar konusunda hem fikirdir. PKK, dinsiz-ateist ve komünist bir örgüttür!.. Bunu PKK'ya karşı olan tüm bölge halkı da bilmektedir. Bunu belirtmek, bunu söylemek suç değildir. Bu şekilde bakanımızın hedef haline getirilmesini kabul etmiyoruz!..
Bakan Şahin'in bu kadar net konuşması, İçişleri bakanlığı görevini de en iyi şekilde yürüterek PKK TERÖR ÖRGÜTÜNE GÖZ AÇTIRMAMASI bu ideolojilere SEMPATİ İLE YAKLAŞAN bazı yazarları rahatsız etse de, durum değişmeyecektir.İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SAYIN İDRİS NAİM ŞAHİN'İ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ!..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder