11 Eylül 2013 Çarşamba

Başbakanımız Tayyip Erdoğan PKK’nı dinsiz, komünist bir örgüt olduğunu açıklasın!

Başbakanımız Tayyip Erdoğan PKK’nı dinsiz, komünist bir örgüt olduğunu açıklasın!
Komünizmle beslenen PKK'yı fikren çökertmedikçe asla yenemezsiniz.

PKK her gün kan dökmeden duramıyor, adeta Mehmetçiğin kanıyla besleniyor. Nerde bir şehit düşmüş, bakıyoruz PKK o günü bayram ilan ediyor. Peki neden? Çünkü komünist kafa kanla, çatışmayla, savaşla beslenir de ondan. Komünist adamda kan dökme arzusu öyle yoğundur ki, bir gün savaşmadan, bir gün öldürmeden geçirirse o günü kayıp sayar. Nasıl yarasalar kansız yaşayamaz, PKK’da mutlaka kan dökmek ister. Peki bunu neye dayanarak yapar? Tabii ki komünist, Stalinist, Marxsist ideolojiye dayanarak yapar. Komünist bir örgüt üyesinde Allah korkusu yoktur, inanç yoktur, şefkat, merhamet, sevgi yoktur. Sadece savaşma, çatışma, kan dökme içgüdüsü ve haince arkanda vurma vardır.
Bizler Türk vatandaşları olarak Başbakanımızdan istirham ediyoruz. Örgütün komünist örgüt olduğunu söylesin. Entel dantel takımı yüklenebilir. Nasıl İç işleri bakanımıza yaptılarsa, başbakanımıza da yükleneceklerdir. Yüklenirse arkasında arslan gibi imanlı vatandaşlar var. Dinine, mukaddesatına bağlı Türk milleti var. Bütün millet yanında. Evliya kol geziyor şimdi Türkiye’de. Hz. Mehdi’nin olduğu bir memlekette başbakan. Mehdiyet’in koruması altında. Hz. Hızır’da kol geziyor Türkiye’de. Hz. İsa Mesih’de nazarlarını hiç kaldırmıyor Türkiye’nin üstünden. Böyle bir Güneydoğu’ya doğru bakıyor, bir İstanbul’a doğru bakıyor, bir Ankara’ya doğru bakıyor. Onun duası çok kuvvetlidir. Hz. Musa bir dua etti, deniz yarıldı biliyorsunuz. Bir dua etti, çekirge afatı oldu. Bir dua etti, bit afatı oldu. Çünkü peygamber duası. Hz. Nuh bir dua etti, Allah bütün dünyayı suyla kaplattı. Hz. İsa Mesih’in de her duasını Allah kabul ediyor. Bakın, her duasını kabul ediyor. Bir nazar ediyor Güneydoğu’ya, bir nazar ediyor Ankara’ya, bir nazar ediyor İstanbul’a.
Bu yüzden başbakanımızın gönlü rahat olsun. Komünist örgüte “komünist örgüt” desin, “Stalinist örgüt” desin. Entel dantel tabii köpürür. Köpürsünler. Başbakanımız sırtını imanlı Türk milletine dayasın.  Bir paşamız vardı, genelkurmay başkanı, geçmişte. “Paşam Allah aşkına komünist örgüt olduğunu söyleyin” dedik. Durdu durdu, “faşist örgüt” dedi. Peki, nasıl hizmet edeceğiz biz, nasıl anlatacağız? “Faşizme karşı mücadele ediyoruz” mu diyelim yani? Parti komünist parti değil mi? PKK komünist partisi. Adamlar komünist olduklarını açık açık anlatmıyorlar mı? Eylem şekli komünist değil mi? Bütün Avrupalı komünistler bunları desteklemiyor mu? Avrupa bunları faşist diye mi destekliyor? Avrupa komünist oldukları için destekliyor. Faşist olsalar bir kaşık suda boğarlar. Bir tanesi vardı Avusturya’da, faşist olmaya kalktı. Adamı bit gibi hoplattılar. Darmadağın ettiler. Faşist olsa, muazzam tavır alırlar. Komünist örgüt olduğu için destekliyorlar. Böyle teşhis koyarsak çok çok büyük hata yaparız.Bu yüzden başbakanımızdan PKK’nın komünist bir örgüt olduğunu duymak istiyoruz.Onun cesurca bunu dile getireceğine ve PKK’ya karşı bilimsel bir karşı propoganda geliştireceğine de inanıyoruz. Çünkü savaşla PKK ile başa çıkılmadığını tüm Türkiye görmüştür. Artık onları fikren çökertme zamanıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder