22 Nisan 2014 Salı

Fethullah Gülen’in şefaatçi olacağı ilk kişi Ecevitmiş!


Fethullah Gülen’in şefaatçi olacağı ilk kişi Ecevitmiş!
Reha Muhtar’ın Fethullah Gülen’le yaptığı canlı yayınla Samanyolu TV’den Akif Akyüz ile yaptığı röportajdan …
 
Fethullah Gülen 2007 yılında Amerika’da kaldığı evdeki bir öğlen yemeğinde Bülent Ecevit’i şöyle andı:
 
“Ecevit hayatı boyunca oruç tutmadı… Namaz kılmadı ama inancı sağlamdı…
 
Sosyal demokrat bir zeminde doğdu ve İsmet İnönü’ye ortanın solu dedirtti…
 
Okullara çok sahip çıktı…
 
İşin büyüklüğünü sezmişti…
 
Önüne bir dosya getirildiğinde elinin tersiyle itti…
 
Eğer ahirette Allah bana şefaat etme imkânı verirse, bunu ilk önce Ecevit için kullanırım…”
 
Fethullah Gülen’in “eğer Allah bana şefaat imkânı verirse bunu ilk Ecevit için kullanırım” demesi çok garip değil mi? Hâlbuki hatırlarsanız Ecevit döneminde Müslümanlara olan baskı iyice artmıştı. Okullarda Darwinizmmateryalizmtam hız okutuluyor, kız öğrenciler başörtülü diye üniversitelere alınmayıp herkesin gözü önünde başörtülerini açmaya zorlanıyorlardı.
 
Yine hatırlayın, 14 yıl önce, 2 Mayıs 1999'da Refah Partisi Milletvekili Merve Kavakçı başörtüsü ile TBMM'ye girdiğinde en sert tepkiyi dönemin Başbakanı Bülent Ecevit göstermiş, parmağı ile Kavakçı'yı işaret ederek, 'Bu kadına haddini bildirin' diye bağırmıştı.
 
Yaşadığımız bu dönemde İslam’ın hâkim olması için, Kuran’ı yayılması için, bir an önce İttihad-ı İslam’ın gerçekleşmesi için gece gündüz demeden çabalayan samimi Müslümanlar var. Bu mübarek insanlar dururken neden Fethullah Gülen herkesten önce Ecevit için şefaatçi oluyor? Ecevit okullara sahip çıktı diye mi? Dünyada materyalizm, Darwinizm alabildiğine okutulurken, Deccal’in sistemi gençleri kırıp geçirirken Fethullah Gülen’in okullarına dokunulsa ne olur, dokunulmasa ne olur? Müslümanların gerçekten zorluk çektiği bir dönemde başbakanlık yapan Ecevit’e Fethulalh Gülen’in şefaatçi olması ne anlama geliyor, anlayan biri varsa bize de anlatsın lütfen…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder