22 Nisan 2014 Salı

Türkiye’de kadınlar hiçbir zaman baskı altına alınmayacak!


Türkiye’de kadınlar hiçbir zaman baskı altına alınmayacak!
Türkiye'de kadınlar hiçbir zaman baskı altına alınmayacak.

Bugün sizlerle Afganistan’daki kadınların görüntülerini paylaşmak istiyorum. Bir ülke kadına değer verdiği ölçüde, kadını yücelttiği ölçüde, kadına özgürlük tanıdığı ölçüde medenidir. Eğer bir toplumda kadın eziliyorsa, kadın şiddet görüyorsa, kadınlar tamamen erkeklerin baskısı altında yaşamaya zorlanıyorsa işte o zaman o rejim yıkılmaya mahkumdur.
Türkiye’de kadınların durumu hiçbir zaman bu resimlerde gördüğünüz kadınlar gibi olmayacak. Bakın kadınların yüzünde nasıl mutsuzluk var, ezilmişlik var, çaresizlik var. Yobazların baskısı altında kendi kimliklerini unutmuşlar. Kadının söz hakkı yok, çalışma hakkı yok, adeta esir olmuş, kadınlıktan ve insanlıktan çıkmış.
Şu anda Mehdiyet çağındayız. Mehdiyet çağında tüm dünyada kadınlara yapılan eziyet sona erecek. Erkekler kadınlara saygı duyacak, kadınların hiçbir hareketine karışmayacak. Kadın dilerse dekolte giyinecek, dilerse meclise pantalonla girecek, dilerse debaşörtüsü takacak. Kadınlar çok tatlı varlıklar, çok çok güzel varlıklar. Dünyanın en büyük nimetidir kadınlar. Gözle görülen bir varlık olarak, insan olarak en büyük nimettir. Onların mutlu olması için özgür olmaları gerekir. Değer görmeleri gerekir, saygı görmeleri gerekir, korunup kollanmaları gerekir. Eğer bir toplumda kadınlar mutluysa, kadınlar huzurluysa, işte o zaman o toplum da mutlu ve huzurlu demektir. Türkiye daima çağdaş ve özgür kadınların yaşadığı bir ülke olacaktır.

kadinlar1
Afganistan’da Kadın Manzaraları
kadinlar2
Afganistan’da Kadın Manzaraları-1
kadinlar3
Afganistan’da Kadın Manzaraları-2
kadinlar4
Afganistan’da Kadın Manzaraları-3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder